Bio-ITech

Kwaliteitsmedewerker

Location: Groningen, The Netherlands
Hours per week 16-24 hrs per week

Bio-ITech is een snelgroeiende onderneming die software oplossingen maakt voor life science onderzoekslaboratoria. Onze software wordt wereldwijd gebruikt door onze klanten om hun onderzoeksresultaten op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze te borgen. Informatieveiligheid is van onderzoeksgegevens is voor onze klanten, en dus ook voor Bio-ITech, top prioriteit. Om die reden is Bio-ITech als ISO/IEC 27001 gecertificeerde organisatie continue bezig om de kwaliteit van onze processen, te monitoren, evalueren en verbeteren. Om kwaliteitsverbetering van bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen, welke nodig zijn om verdere (internationale) groei mogelijk te maken, te borgen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsmedewerker. Naast het analyseren van onze bestaande processen, is je werk er met name op gericht om verdere kwaliteitsverbeteringen te implementeren. Je werkt nauw samen met de Security Officer om de gehele PCDA-cyclus te borgen en daarmee te zorgen dat Bio-ITech als organisatie haar ISO/IEC 27001 behoudt.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Information Security Management System / kwaliteitshandboek onderhouden;
  • Procesbeschrijvingen maken en implementeren in de organisatie;
  • Interne audits uitvoeren , metingen verrichten en analyses maken;
  • Directiebeoordeling organiseren;
  • Proactief informeren en betrekken van medewerkers;
  • KPI monitoring en Incidentverwerking;
  • Externe certificatie audits voor ISO27001 begeleiden;
  • Contact onderhouden met alle stakeholders;

Wie wij zoeken

De ideale kandidaat heeft tenminste 2-5 jaar relevante werkervaring als kwaliteitsmedewerker die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je beschikt over de juiste kennis en ervaring in kwaliteitsmanagement en beschikt over minimaal HBO denkniveau . Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig invulling te geven aan je werkzaamheden. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en je kunt je goed in andermans situatie verplaatsen. Verder ben je energiek, stressbestendig en je kunt snel schakelen bij wisselende omstandigheden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift in zowel Nederlands als Engels. Ervaring met gebruik van Base27 van Axxemble is een plus.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan waarin je de kans krijgt om jouw kennis en ervaring in de praktijk te brengen binnen. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Bio-ITech is een groeiend en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief nemen en resultaatgericht werken zeer gewaardeerd wordt. Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. We bieden een initieel dienstverband voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot doorstroom naar een vast contract, van 16-24 uur per week. De ideale startdatum is 1 maart 2020.

Contact

Je kunt jouw CV + motivatie sturen naar Human Resources onder vermelding van “Kwaliteitsmedewerker”. Voor informatie kan je contact opnemen met Dhr. Wouter de Jong. Bio-ITech hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.