Bio-ITech

Junior DevOps / Systeembeheerder

Location: Groningen, The Netherlands
Hours per week 32-40 hrs per week

Bio-ITech is een snelgroeiende onderneming die software oplossingen maakt voor life science onderzoekslaboratoria. Onze software wordt door klanten wereldwijd gebruikt om hun onderzoeksresultaten te borgen. Dit doen we door levering van diensten in de Cloud, Private Cloud en On-Premises installaties. Samen met onze DevOps engineer, werk je samen om er voor te zorgen dat onze dienstverlening optimaal beschikbaar is voor onze klanten. Dit doe je door monitoring van systemen, signaleren van problemen, uitvoeren van proactief onderhoud en natuurlijk ondersteuning bij technische problemen. Je ziet het als een uitdaging om, naast uitvoeren van regulier onderhoud, ook complexe technische problemen te doorgronden en op te lossen. Daarnaast draag je bij aan het onderhouden en verbeteren onze interne IT infrastructuur. Bij technische problemen bij collega’s sta jij paraat om te helpen en problemen op te lossen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Installatie en onderhoud van Cloud, Private Cloud en On-Premises installaties
  • Monitoren van systemen en oplossen van technische problemen
  • Opzetten en uitbreiden van processen en werkinstructies voor systeembeheer
  • Beheer, uitvoer en verbetering van technische maatregelen volgens informatiebeveiligingsbeleid
  • Onderhoud van onze interne IT infrastructuur en ondersteuning van collega’s bij IT gerelateerde problemen

Wie wij zoeken

De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding in systeembeheer. Je hebt al enige werkervaring met systeembeheer of bent in staat om snel te leren. Je hebt een passie voor het werken binnen complexe netwerken en systemen. Je bent van nature goed in het oplossen van IT gerelateerde problemen en hebt enige ervaring met SQL en shell scripting. Je hebt kennis van zowel Windows als Linux en je ziet het als een uitdaging om voor beide platformen je kennis te vergroten. Voor levering van diensten maken we gebruik van Amazon Web Services en onze software updates worden middels Octopus Deploy centraal gedistribueerd naar de systemen van onze klanten. Kennis of ervaring met deze platformen is een pré. Omdat een deel van het onderhoud buiten kantoortijd plaatsvindt, ben je flexibel om hier invulling aan te geven.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan waarin je de kans hebt om jouw kennis in de praktijk te brengen binnen Bio-ITech. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Bio-ITech is een groeiend en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief nemen en resultaatgericht werken een must zijn. Uiteraard bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een dienstverband per direct met een beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Contact

Je kunt je CV + motivatie sturen naar Human Resources onder vermelding van “Systeembeheerder/DevOps”. Voor informatie kan je contact opnemen met Dhr. Wouter de Jong. Bio-ITech hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid.

Acquisition to this vacancy is not appreciated. Proposals made by recruiting agencies will not be taken into consideration.