Bio-ITech

HR Specialist

Location: Groningen, The Netherlands
Hours per week 32-40 hrs per week

Bio-ITech is een snelgroeiende onderneming die software oplossingen maakt voor life science onderzoekslaboratoria. Onze software wordt wereldwijd gebruikt door onze klanten om hun onderzoeksresultaten op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze te borgen. Om verdere internationale groei van Bio-ITech mogelijk te maken, zijn we op zoek naar een HR specialist die vorm gaat geven aan Human Resources binnen Bio-ITech. Naast het analyseren en verbeteren van onze bestaande HR processen, is je werk er met name op gericht om verdere internationale groei mogelijk te maken. Naast het definiëren van een HR strategie voor onze internationale groei, ben je ook bereid om uitvoerende werkzaamheden op te pakken uit de alledaagse praktijk.

Met jouw ervaring weet je hoe om te gaan met in-, door- en uitstroom, evenals verzuim- en salaris vraagstukken. Het zien van kansen, het verder ontwikkelen van bestaande processen, nieuwe processen introduceren, stroomlijnen en digitaliseren behoren tot jouw talenten. Je werkt mee aan een sterke positie van Bio-ITech op de arbeidsmarkt als werkgever en je bent in staat een sterke bijdrage te leveren aan Employer Branding.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Definiëren en uitvoeren van HR-strategie voor Bio-ITech passend bij onze groeiambities;
  • Werving en selectie van nieuwe medewerkers;
  • Coördineren van trajecten met externe werving en selectie bureaus;
  • Het opstellen en onderhouden van functieprofielen, het functie-en salarisgebouw en de secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Organiseren en coördineren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken;
  • Personeelsontwikkeling, opleidingen, bijscholing en promoties;
  • Contacten met externe instanties zoals UWV en Arbodienst;
  • Het opstellen en onderhouden van een personeelshandboek en actueel houden van procedures;
  • Zorgdragen voor een prettige werkomgeving voor medewerkers van Bio-ITech;

Wie wij zoeken

De ideale kandidaat heeft tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring als HR-specialist en is toe aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière. Je beschikt over de juiste kennis in de vorm van een afgeronde HRM-gerelateerde opleiding op tenminste HBO niveau. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig binnen de overeengekomen kaders invulling te geven aan HR binnen Bio-ITech. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en je kunt je goed in andermans situatie verplaatsen. Verder ben je energiek, stressbestendig en je kunt snel schakelen bij wisselende omstandigheden. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan waarin je de kans hebt om jou kennis en ervaring in de praktijk te brengen binnen Bio-ITech. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Bio-ITech is een groeiend en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief nemen en resultaatgericht werken zeer gewaardeerd worden. Uiteraard bieden wij prima arbeidsvoorwaarden, maar we horen natuurlijk graag van jou hoe we die nog beter kunnen maken. We bieden een initieel dienstverband voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot doorstroom naar een vast contract, van 32-40 uur per week. De ideale startdatum is 1 maart 2020.

Contact

Je kunt jouw CV + motivatie sturen naar Human Resources onder vermelding van “HR Specialist”. Voor informatie kan je contact opnemen met Dhr. Wouter de Jong. Bio-ITech hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.